SPILA Spirulina JAV

SPILA Spirulina JAV

24.00

Mūsų siūloma spirulina yra išauginta JAV ir savo sudėtimi ir naudingųjų medžiagų gausa yra bene geriausia spirulina iš esamų rinkoje. Tai lemia jos efektyvumą ir naudą.
Pripažinimai: KOSHER, HALAL, GRAS, NON GMO, FC22000

 

Spirulina (arthrospira platensis) yra melsvadumblis cianobakterija savo sudėtimi bene turtingiausias natūralus maistas žemėje.
Turtingiausias augalinės kilmės baltymų (iki 71%) šaltinis.
Maistui naudojama jau tūkstančius metų: nuo actekų Meksikoje, genčių Afrikoje ir ten kur natūraliai augo.
Turtinga arba yra šaltinis vitaminų A, B1, B6, E, K, B12, geležies, mangano
Labai turtinga antioksidantų, karotenoidų (ypač daug beta karoteno), chlorofilo, zeaksantino, fikocianino taip pat fermentų, enzimų ir kitų medžiagų.
Spirulina ir joje esančios medžiagos padeda:
palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą,
– išsaugoti normalų regėjimą,
palaikyti normalią širdies veiklą, energijos apykaitą,
– mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį,
– palaikyti normalią nervų sistemos veiklą,
– palaikyti normalią psichologinę funkciją,
– palaikyti normalią odos, gleivinių būklę, geležies apykaitą,
– palaikyti normalų raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą,
– palaikyti normalią kaulų būklę,
padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą,
apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos,
Spirulinoje yra absoliučiai visos maisto medžiagos (virš 300) būtinos gyvybiniams procesams palaikyti. Kai kurių jų, kurių nėra šiuose melsvadumbliouse nerandama jokiame kitame natūraliame produkte.
Gerai įsisavinama (virš 90%).

Naudojimas: 1-3 arbatiniai šaukšteliai (2- 8 g) per dieną.

1 arbatinis šaukštelis– palaikomoji dozė suaugusiam asmeniui,

2-3 arbatiniai šaukšteliai – profilaktinė dozė geresnei organizmo apsaugai, taip pat sportuojančiam daug energijos išeikvojančiam asmeniui.

  1. Galima 1/2 stiklinės paprasto vandens įpilti ir išmaišyti 1-3 arbatinius šaukštelius mišinio ir leisti jam pastovėti 10 ir daugiau min, kad spirulina išbrinktų. Patariam užpilti 1 arbatinį šaukštelį šalto spaudimo nerafinuoto augalinio aliejaus (linų sėmenų, kanapių, alyvuogių).Tada viską dar sumaišius išgerti.
  2. Darant augalinius, vaisinius ar kitokius žaliuosius kokteilius įdėti 1-2 arbatinius šaukštelius. Patariam užpilti 1 arbatinį šaukštelį šalto spaudimo nerafinuoto augalinio aliejaus (linų sėmenų, kanapių, alyvuogių).
  3. Labai tinka su Golden Seed arba kitais mišiniais.

Aprašymas

Mūsų siūloma spirulina yra išauginta JAV ir savo sudėtimi ir naudingųjų medžiagų gausa yra bene geriausia spirulina iš esamų rinkoje. Tai lemia jos efektyvumą ir naudą.
Pripažinimai: KOSHER, HALAL, GRAS, NON GMO, FC22000

 

Spirulina (arthrospira platensis) yra melsvadumblis cianobakterija savo sudėtimi bene turtingiausias natūralus maistas žemėje.
Turtingiausias augalinės kilmės baltymų (iki 71%) šaltinis.
Maistui naudojama jau tūkstančius metų: nuo actekų Meksikoje, genčių Afrikoje ir ten kur natūraliai augo.
Turtinga arba yra šaltinis vitaminų A, B1, B6, E, K, B12, geležies, mangano
Labai turtinga antioksidantų, karotenoidų (ypač daug beta karoteno), chlorofilo, zeaksantino, fikocianino taip pat fermentų, enzimų ir kitų medžiagų.
Spirulina ir joje esančios medžiagos padeda:
palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą,
– išsaugoti normalų regėjimą,
palaikyti normalią širdies veiklą, energijos apykaitą,
– mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį,
– palaikyti normalią nervų sistemos veiklą,
– palaikyti normalią psichologinę funkciją,
– palaikyti normalią odos, gleivinių būklę, geležies apykaitą,
– palaikyti normalų raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą,
– palaikyti normalią kaulų būklę,
padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą,
apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos,
Spirulinoje yra absoliučiai visos maisto medžiagos (virš 300) būtinos gyvybiniams procesams palaikyti. Kai kurių jų, kurių nėra šiuose melsvadumbliouse nerandama jokiame kitame natūraliame produkte.
Gerai įsisavinama (virš 90%).

Papildoma informacija

Svoris 0.210 kg

Jums taip pat gali patikti…

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Daugiau informacijos

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close