Kanapių sėklų nauda

Kanapių sėklų nauda

🟢Kanapių sėklose gausu augalinės kilmės baltymų ir omega riebiųjų rūgščių
🟢Jose yra daug cinko, magnio, kalcio, fosforo, geležies ir skaidulų, taip pat – 21 aminorūgštis
🟢Kanapių sėklos turi įtakos širdies sveikatai įskaitant tinkamą riebalų rūgščių santykį organizme. Tai užtikrina apsaugą nuo aterosklerozės, taip pat infarkto ir insulto.
🟢Kanapių sėklos naudingos virškinimo sistemos darbui
🟢Kanapių sėklose yra daug gama linoleno rūgšties (GLR) – polinesočiosios riebalų rūgšties, kuri taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis.
🟢Kokybiški kanapių sėklų baltymai tinka pakeisti mėsos ar pieno baltymus.

Sveikatingumas su Spila – sveikas būdas džiaugtis gyvenimu💙

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Daugiau informacijos

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close